NOVIO-TREMP

Solucions d'Enginyeria

Enginyeria de l’Edificació, Disseny de Projectes i Gestió d’obra

L'ajuda que necessites per portar els teus projectes més lluny

Us oferim solucions als vostres projectes d’enginyeria i arquitectura. Vosaltres decidiu fins on us acompanyem. ¿Voleu que us assessorem tècnicament i financerament abans de començar el projecte? Necessiteu un estudi d’enginyeria complet o només fer alguna modificació a les vostres instal·lacions? O bé requeriu un projecte claus en mà i deixar-vos portar?

01.

Enginyeria

Concretem les vostres necessitats tècniques

02.

Consultoria

Us assessorem abans de prendre decisions

03.

Arquitectura

Tenim sensibilitat pel disseny

04.

Oficina tècnica

Aportem solucions ràpides in situ.

05.

Instal·lacions

Dirigim i coordinem els projectes

06.

Medi ambient

Facilitem el compliment de la normativa

07.

Energies renovables

Duem a terme estudis energètics

08.

Projectes claus en mà

Us acompanyem de inici a fi

Sectors principals

01.

Indústria
farmacèutica

Estem especialitzats en el disseny i construcció d’instal·lacions farmacèutiques per la fabricació d’API’s. Us assessorem de la millor manera per millorar la vostra capacitat de producció.

02.

Indústria manufacturera

Dissenyem i portem a terme instal·lacions de tot tipus per la indústria manufacturera, de sectors ben diversos com el sector de l’automoció, tèxtil, químic, etc.

03.

Indústria agroalimentària

Dimensionem i posem en marxa instal·lacions destinades a la indústria agroalimentària, garantint les millors condicions higièniques i sanitàries de la matèria primera a processar. 

04.

Indústria
alimentària

Realitzem projectes per la indústria alimentària i coneixem la normativa requerida per assegurar el compliment de les vostres instal·lacions.

05.

Magatzems
logístics

Desenvolupem i construïm magatzems logístics de característiques ben diverses. Prioritzem el bon emmagatzematge i distribució del material, amb càrregues/descàrregues fàcils i ràpides.

06.

Altres
sectors

Si el vostre sector no es veu representat en els punts anterior, podeu contactar-nos igualment, ja que també treballem per sectors diversos com l’àmbit del retail i àmbit tecnològic, entre d’altres.